Εξυπηρέτηση πελατών

 • Αποστολή & μεταφορικά

 • Τρόποι Πληρωμής  

  -Με Αντικαταβολή:
  Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο  κατά την παράδοση των προϊόντων στον χώρο που έχετε συμπληρώσει ως Διεύθυνση Παραλαβής κατά την oλοκλήρωση της Παραγγελίας σας.
 • -Μεσω πιστωτικής:
  Με πιστωτική onilne απο τον προστατευμένο ιστοχώρο του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.
 • Τρόποι Αποστολής

  -H αποστολή των εμπορευμάτων μας στην Ελλάδα γίνεται με την Speedex. Για οποιονδήποτε άλλο τρόπο αποστολής μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.Το κόστος αποστολής των εμπορευμάτων μας στην Αττική Δωρεάν.

  Συχνές Ερωτήσεις

  Υπάρχουν όλα τα προϊόντα όπως στο κατάστημα;

  Το dealmarkets διαθέτει μεγάλο εύρος προϊόντων από αυτά που διατίθενται μέσω των καταστημάτων του προκειμένου να καλύψουν την πλειοψηφία των αναγκών των καταναλωτών μας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Dealmarkets σας εξυπηρετεί μέσα από τα αντίστοιχα φυσικά καταστήματα του και η ποικιλία του εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα προϊόντα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Στο Dealmarkets Shop μπορεί να βρείτε προϊόντα του καταστήματος που συνήθως κάνετε τις αγορές σας μπορεί όμως και η ποικιλία να διαφέρει από εκείνη ενός φυσικού καταστήματος. Το φάσμα των διάθεσιμων προϊόντων εμπλουτίζεται διαρκώς, με στόχο τη βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών του Dealmarkets


  Πώς μπορώ να δω τις προσφορές;

  Ο τρόπος είναι απλός! Μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος στην ενότητα «Προσφορές» (τελευταία επιλογή του μενού Dealmarkets) ή εναλλακτικά στην αριστερή μπάρα της κάθε κατηγορίας υπάρχει αντίστοιχο φίλτρο μέσα απο το οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές της συγκεκριμένης κατηγορίας.

  Εάν δεν έχετε το Χ προϊόν, με τι θα το αντικαταστήσετε;

  Κατά τη συγκέντρωση των προϊόντων, θα ακολουθήσει τηλεφώνημα από το κατάστημα και θα ενημερωθείτε για τις ελλείψεις, και τυχόν αντικαταστάσεις που μπορούν να γίνουν για να εξυπηρετηθείτε.

  Πως βλέπω το ιστορικό των παραγγελιών μου; Έχω τη δυνατότητα να δω τις παλαιότερες παραγγελίες μου;

  Για να δείτε το ιστορικό παραγγελιών σας αρκεί να μεταβείτε στην επιλογή «Προβολή Ιστορικού Παραγγελίας» που θα βρείτε στο αριστερό μενού του λογαριασμού σας κάτω από την ενότητα «Οι παραγγελίες μου».

 •