Για εμάς...

Η εταιρεία μας Κρεμμύδας Σταύρος και Σια ΟΕ με διακριτικό τίτλο DealMarkets είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορίου από το 2000. Ξεκινώντας, με ένα μικρό κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας καταφέραμε σταδιακά να επεκταθούμε αλλά και να καθιερωθούμε στον χώρο του χονδρεμπορίου τροφίμων αρχικά ως προμηθευτής ρωσικών προϊόντων. Έκτοτε ακολουθούμε συνεχομένη ανάπτυξη φτάνοντας σήμερα να διαχειριζόμαστε περισσότερα από 3.500 προϊόντα (τρόφιμα, απορρυπαντικά και καλλυντικά) ενώ μετράμε πάνω από 2.000 πελάτες και συνεργάτες σε Ελλάδα και Κύπρο.

Διακρινόμαστε για τις αντιπροσωπίες και αποκλειστικές διανομές προϊόντων όπως BORJOMI, NABEGHLAVI , NATACHTARI , DUGLADZE WINES , CITY COLOR COSMETICS , VISAGE, BIONDA, AFRODITA, LARA, ARGAN & ROSE OIL , GOLDEN SNAIL, LINEA BIO καθώς και προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας IMPERIAL και TOP CLEAN.

Η εταιρεία μας, εδρεύει στην Αθήνα Δημαράκη 20 στον Βοτανικό όπου στεγάζονται τα γραφεία και οι αποθήκες μας σε έναν χώρο συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ.. Ένα από τα δυνατά χαρακτηριστηκά μας είναι η ομάδα των είκοσι (20) ατόμων που εργάζονται σε αυτήν.

Η DealMarkets αναπτύσεται συνεχώς με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας προμηθεύοντας τους καθημερινά με πιστοποιημένα και ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές.

 Σας ευχαριστούμε θερμά, για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.